Om meg

prodigy1Det begynte da jeg var så altfor ung, bare en tenåring. Lufta var åpna for alle og en revolusjon skjedde over etern – nærradioen kom.

Så fort stemmeskiftet var over, gikk jeg fra å være innringer til å være medhjelper. Og ikke lenge etter konfirmasjonen fikk jeg være reporter og programleder. He-he, godt det ikke fantes et offentlig internett på den tiden. …

Samtidig fikk jeg gjennom ungdomsskolen utplassering i en lokalavis som nettopp var blitt kjøpt opp av Orkla Media. (Det er her interessen for eierskap kommer inn).

Siden har det ballet seg på med spesielt tv og internett, og gjerne de to kombinert.

Jeg heter Martin Huseby Jensen og er en såkalt halvstudert røver av en journalist, og har plutselig havnet omtrent i midten av 30-åra. Siden slutten  1980-tallet har jeg vært innom nærradio, jobba i lokalavisa, i lokal og nasjonal tv, på nett og som medielærer.

For tiden jobber jeg i «medlemsbladet» til Norsk Journalistlag, Journalisten.

De siste åra har jeg blitt mer og mer interessert i hvordan mediene fungerer, og spesielt eierskapet i industrien.

Jeg er liker å ta bilder, spesielt konsertbilder og her finner du bilder fra forskjellige konserter jeg har fotografert.

Og så har jeg en aldri så liten hang til amerikanske tegneserier. Det er ingenting som slår superhelter i trikot når man virkelig skal slappe av.

Jeg hører på en hel del forskjellig musikk når jeg leser tegneserier, romaner og fagbøker om media. For tiden går det mye i TV on the Radio og Placebo, og ikke minst rap og spesielt klassisk rap fra Public Enemy.

Ellers går Martin og gleder seg over de fantastiske vendingene tv-serien Dexter tar i sin tredje sesong og lurer på hvordan livet skal gå frem til den fjerde sesongen. Selvfølgelig er det andre serier å se.

Reklamer

2 Responses to Om meg

  1. predikeren says:

    Monsteret?
    Er det rett og slett journalisten?

  2. martinhjensen says:

    Predikeren: Journalisten eller mannen om du vil. Etter å ha brukt en god porsjon av livet mitt på mediene er jeg vel blitt hekta … og ja, jeg er journalist, men denne bloggen har ikke noe med min arbeidsplass Journalisten å gjøre. Dette er meg privat.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: